Şeyh Halil Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz Teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluklayan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken hür iradeli ve düşüncelerini ifade yetisine sahip bireyler yetiştirmektir

Misyon: Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 2016-2017 SEZONU: Atletizm; Fırlatma Topu İl 4 üncüsü, Yıldız Erkekler Uzun Atlama 2 inciliği, Yüksek Atlama 2 inciliği, 100 m Engelli 3 üncülüğü, Gülle Atma 2 inciliği. 2017-2018 SEZONU: Bocce; Küçük Kızlar İl Şampiyonluğu, Yıldız Kızlar İl Şampiyonluğu, Yıldız Erkekler İl 3 üncülüğü Atletizm; Yıldız Kızlar Takım halinde 3 üncülük Bireysel Dereceler: Küçük Kızlar Yüksek Atlama İl 2 inciliği, Uzun Atlama 3 üncülüğü, Yıldız Kızlar 60 m İl 2 inciliği, 80 m İl 3 üncülüğü (Türkiye Baraj Derecesi), 80 m Engelli İl 3 üncülüğü, Yüksek Atlama İl 3 üncülüğü, 800 m İl 3 üncülüğü, Cirit Atma İl 3 üncülüğü, Yıldız Erkekler Cirit Atma İl 3 üncülüğü, 800 m il 3 üncülüğü, 1500 m İl 4 üncülüğü, 60 m İl 3 üncülüğü (Türkiye Baraj Derecesi).

Saatler: 08.30-15.50
Isınma: KALORİFERLİ
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: yok
Sportif Etkinlikler: okul sporları Spor Sivas
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Bilim fuarları ve Tübitak araştırma Projeleri
Proje Çalışmaları: Beslenme Dostu Okul Projesi e Twinnning Projeleri
Diğer Hususlar: Okul öğretmenlerinin kullanımına sunulan lojman bulunmaktadır.

Telefon - 0 346 766 2015

WEB - https://seyhhalilortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ŞEYHHALİL KÖYÜ FATİH MEVKİİ PROF.DR. NECMETTİN ERBAKAN SK. ŞEYHHALIL ILK/ORTAOKULU NO 46 YILDIZELİ / SİVAS

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - YILDIZELİ,AKDAĞMADENİ VE YEŞİLYURT ÜÇGENİ ARASINDA YILDIZELİNE BAĞLI OLMASINA RAĞMEN İKLİM OLARAK DAHA YUMUŞAK KÜÇÜK BİR YERLEŞİM YERİDİR.

Ulaşım ULAŞIM ÖZEL MİNİBÜSLERLE SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE:90 KM İLÇE MERKEZİNE:45 KM